Ανακοινώσεις Ενδοσχολική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΛ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 22/03/2024

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας δίωρη  επιμόρφωση εκπαιδευτικών με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από την επισκέπτρια υγείας  του κέντρου αίματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κα Παπαβραμοπούλου Ανθή.

Η κα Παπαβραμοπούλου ενημέρωσε τους παριστάμενους εκπαιδευτικούς για το Κέντρο αίματος που λειτουργεί στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και τον τρόπο που μπορεί κάποιος να προσφέρει  με αφάλεια αίμα ή πλάσμα αίματος. Εστίασε στην σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος για τον συνάνθρωπο.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην ομιλήτρια η οποία μετέφερε τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με πάθος και αφοσίωση, καθιστώντας το θέμα προσιτό και κατανοητό για όλους. Η διαδραστικότητα της παρουσίασης, με ερωτήσεις, ενίσχυσε τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των παρακολουθούντων την επιμορφωτική δράση .

Από την όλη ενημέρωση έγινε κατανοητό ότι καθήκον όλων μας είναι να «είμαστε παρόντες/ παρούσες για τον διπλανό μας και εφόσον τηρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις να δίνουμε αίμα και με αυτόν τον τρόπο να μοιράζουμε ζωή!!!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση