Εγγραφές Μαθητών Ενημέρωση Γονέων και κηδεμόνων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Ρίο  2  Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!
Μετά την οριστική τοποθέτηση των μαθητών/τριών στο ΓΕΛ ΡΙΟΥ,   οι γονείς/κηδεμόνες, παρακαλούνται να προσέλθουν στο σχολείο μέxρι την έναρξη των μαθημάτων και ώρες 8.30 – 13.30 για να οριστικοποιήσουν τις εγγραφές των παιδιών τους, προσκομίζοντας και τα  ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο της οριστικής τοποθέτησης στο ΓΕΛ ΡΙΟΥ, εκτυπωμένο από το σύστημα e-εγγραφές στην οποία εμπεριέχεται και η υπεύθυνη δήλωση.
  2. Φωτοτυπία διπλής όψεως της ταυτότητας του/της μαθητή/τριας
  3.  Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να αναγράφεται ο νόμιμος κηδεμόνας, ο  τρόπος που επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τις απουσίες του παιδιού σας και για οποιοδήποτε θέμα αφορά στη φοίτησή του (SMS ή  email) και τον αντίστοιχο αριθμό κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . (Υπάρχει υπόδειγμα για κάθε τάξη στην ιστοσελίδα του σχολείου αλλά μπορείτε να την προμηθευτείτε και από το σχολείο).
  4.  Υπεύθυνη δήλωση του άλλου κηδεμόνα του μαθητή πως αποδέχεται την αίτηση εγγραφής με γνήσιο υπογραφής η μέσω του e-gov.gr σε περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης(σχετικό υπόδειγμα στην ιστοσελίδα του σχολείου)

Για τους μαθητές της Α λυκείου υπενθυμίζεται η υποχρέωση προσκόμισης  Ατομικού Δελτίου.

Η εγγραφή των μαθητών είναι υποχρεωτική.

Από τη Δ/νση του ΓΕΛ Ρίου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ A ΛΥΚΕΙΟΥ-ΡΙΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ-ΡΙΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΡΙΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΩΝ-Β-ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση